Green Peel

En trygg medisinsk utarbeidet peeling med synlig resultat på minimum av tid

Green Peel - Naturens Kraft

Monas hud & skjønnhetspleie er sertifisert Green Peel® terapeut. Green Peel® er en godt utprøvd medisinsk utarbeidet peeling fra Schrammek, kjent som en av de mest effektive hudbehandlingene på markedet. 

Green Peel® består av en unik sammensetning av urter (bl.a. blæretang, ringblomst og spirulina). Dette gir en behandling av huden med høykonsentrerte næringstoffer, som gir beroligende virkning, samtidig som urtene er rensende og stimulerende.

Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende, bekjemper tidlig aldring, og hindrer tap av spenst i huden. Green Peel® gir synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter (avhengig av årsak), solskader og store porer. Green Peel® virker styrkende på sensitiv hud, og har også gode resultater på rosacea. 


Green Peel® gir en helt særegen glød i huden og en karakteristisk gnistring i huden ved berøring etter behandling.  Dette er et tegn på at huden blir stimulert, og at Green Peel® er en suveren treningsøkt for huden som gir en sterkere hudbarriere!

Green Peel® brukes indivduelt og urtene blandes for hver enkelt kunde. Vi tilbyr blant annet:

  • Green Peel Fresh up er den milde metoden for bedre glød og styrket hudbarriere. Populært kalt Party Peel,da du kan dra rett på fest etterpå!Bremser aldring, forbedrer uren hud og styrker en sensitiv hud
  • Green Peel Energy er en dypere variant. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Passer perfekt for den travle mann og kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.
  • Green Peel Classic er total hudfornyelse på 5 dager.Passer for de med dype linjer,grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud.Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi.Green Peel  Classic metoden har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår.

Les mer om Green Peel

Se fullstendig oversikt over våre behandlinger her