Solbeskyttelse

Endelig er sola tilbake!!Det gjør noe med oss.
Vinterhuden tåler ikke overdoser av sol, derfor kan vi lett kan bli solbrent når våren nærmer seg.
Når du oppholder deg ute i snøen vil solstrålene reflekteres og bli ekstra intense. Behovet for å beskytte huden øker, selv om det ikke nødvendigvis kjennes så varmt ut i lufta.
Derfor er det er viktig å smøre seg med solkrem som har høy faktor i god tid før du setter i gang med aktiviteter ute i snø og sol. Husk at barns hud tåler mindre.

Finn frem din favoritt solfaktor og nyt sola med god samvittighet!
Solstrålene (UVA og UVB) fra sola kan føre til tidlig aldring av huden og gi pigmentflekker. I verste fall kan for mye sol også føre til hudkreft. Unngå å bli solbrent.

 

MELA WHITE DAY CREAM SPF 20

AKTIV DAGKREM MED SPF 20
Denne formulaen med et balansert kompleks av aktive ingredienser og UV-filtre hjelper å jevne ut eksisterende hyperpigmenteringer og forebygger nye pigmenteringer. Sørger for en hud i harmoni og jevnere hudtone. Kremen er anit-inflammatorisk, beroligende og spekket med antioksidanter. Beskytter mot negative miljøpåvirkninger og frie radikaler.  Inneholder ikke fargestoff, mineral olje, parafin olje og parabener.

Påfør morgen etter rens. Anbefales bruk over en 3 måneders periode.

 

SOLAR+ PROTECT FLUID SPF 50

INNOVATIVT “ON TOP” PRODUKT
Et «MUST HAVE» produkt i vesken i vår- og sommerhalvåret. Et trygghetsprodukt når huden utsettes for sterk UV-eksponering. Christine Schrammek er opptatt av at høyt UV-filter er en belastning for huden over tid og tilbyr derfor et perfekt «ON TOP» produkt over dine daglige kremer ved behov.

Passer for alle hudtyper. 

 

STEG 1: Påfør dagrutiner som vanlig

STEG 2: Påfør Solar+ Protect Fluid over

STEG 3: Påfør gjennom dagen ved behov. Kan påføres over og under make-up og Blemish Balm

 

 

SENSIDERM SUN CREAM SPF 50

SOLKREM MED INTENSIV UV-BESKYTTELSE FOR ALLE

Den perfekte følgesvenn for kunder med en svekket hudbarriere. En sensitiv hud beskyttes skånsomt, sikkert og vedvarende.

PASSER FOR: Alle hudtyper, sensitiv hud, dehydrert/tørr hud og couperose – hudsykdommer som rosacea.

 

 

BB PERFECT BEAUTY FLUID SPF 15


Fuktighetsgivende og korrigerende fluid for normal og tørr hud. BB Perfect Beauty Fluid tilfører huden rikelig med fuktighet, fyller opp tørrhetslinjer og virker lysreflekterende. RonaFlair Flawless sørger for et optisk resultat med jevnere hudtone og glattere hudoverflate.

BB Perfect Beauty Fluid er en dagkrem som tilfører fuktighet, gir jevnere hudtone og beskytter mot UV-stråler. Finnes i 3 forskjellige fragetoner: Peach, Beige og Ivory.

 


DAILY HYDRA MAXIMUM SPF 20

DAGKREM MED FUKTIGHET OG UV-BESKYTTELSE I ETT OG SAMME PRODUKT
Daily Hydra Maximum SPF 20 er en lett og effektiv dagkrem som tilfører huden fuktighet og beskytter mot fuktighetstap.

Kremen absorberes raskt, gir energikick til huden, etterlater ingen oljete film samtidig som den beskytter mot de skadelige strålene fra solen og tilfører fuktighet.

 

 


OPTIMUM PROTECTION CREAM SPF 30

SOLKREM OG DAGKREM I ETT

Fullverdig dagkrem som forebygger aldring, inflammasjoner og rødhet i huden. Sterkt beskyttende, fuktgivende og pleiende. En trygg dagkrem med SPF 20 som inneholder svært effektivt filter mot både UVA- og UVB-stråling. Inneholder nøye utvalgte planteekstrakter av tomat, vannlilje og tindved som styrker huden og tilfører fuktighet.

 

 


GLOBAL DEFENCE CREAM SPF 20

SOLKREM OG DAGKREM I ETT
En antirynke dagkrem som gir huden en eksepsjonell global beskyttelse mot frie radikaler og lysindusert aldring. I tillegg til bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-beskytter den mot de skadelige infrarøde-strålene fra sollyset.

Nyere dermatologisk forskning viser at beskyttelse mot UV-strålingen ikke er tilstrekkelig i kampen mot tidlig aldring forårsaket av sollys. Infrarød stråling har svært negativ påvirkning på hudens aldringsprosess. Generert varme og oksidativt stress fra infrarød-stråling fører til merkbar nedbryting av kollagen og tap av elastisitet.

 

 

Tips til solbeskyttelse i fjellet og på stranda


Klær og lue gir den beste solbeskyttelsen for både barn og voksne


Bruk solbriller for å beskytte øynene, særlig viktig for barna


Bruk solkrem med minst faktor 30 på ubeskyttet hud


Om du svetter mye, smør deg oftere med solkrem


Husk at barn i pulk får mer sol fordi de ikke beveger seg


Ta pauser fra sola – vinterblek hud tåler lite

 

ski og sol
krem
pumpekrem
tubekrem
tubekrem
tubekrem
tubekrem
krem