Selvbruning

Brun uten sol eller selvbruning gjør det mulig å oppnå en naturlig, solkysset look uten at du trenger å overeksponere huden for UV-stråler. I dag finnes det mange fantastiske produkter med selvbrunings-effekt, som samtidig pleier huden ved hjelp av aktive ingredienser. DHA (dihydrocy-aceton) er ingrediensen i selvbruningsproduktene ,det er et sukkersubstitutt for glukose, som har en bruningseffekt på huden.

Sienna X Gradual Lotion 

En selvbruningskrem som du selv kan enkelt kontrollere hvor brun du vil bli. Silkemyk krem med 4% DHA gir den perfekte fargen i løpet av noen timer. 

Formulert med ekstrakter av Lemon Peel and Butchers Boom for å redusere forekomsten av cellulitt og forbedre sirkulasjonen. Aloe Vera og kakao smør bidrar til å fuktighet, slik at huden føles silkeglatt. Denne er hvit på farge så ingen avfarging på klær eller sengetøy. 

Bruk denne som en body lotion!

Duft av mandler og aloe vera

399,-

Sienna X Express Tinted Self Tan Mist 

 Ideell for de som ønsker en raskt utviklet farge. Kommer med 360 ° dyse-som gir en presis og enkel påføring. Du kan skreddersy ønsket brunfargen i henhold til din naturlige hudtype - for en lys farge, vaske av etter 1 time, eller la den virke lenger for en mørkere farge.

Infusert med Aloe Vera og E-vitamin, vil huden din ikke bare være glødende, men blir igjen fuktig og næret med en naturlig glød.

1. Tilført fuktighetsgivende Aloe Vera og E-vitamin
2. Den originale Sienna X Self Tan - rik farge. Utviklet av profesjonelle
3. Enkel påføring og hurtigtørkende formel. Perfekt for lett å toppe områder som hender, føtter og ansikt

Deilig duft av kokos

399,-

Sienna X Clear Self Tan Water Mousse

Den nyeste generasjon selvbruning. Skummet er fargeløst, dvs du vil ikke få avfarging på klær, håndduker, sengklær osv. Skummet gir en bronset middels dyp farge.

Skummet Gradual er et perfekt produkt for å opprettholde din naturlige oppnådde brunfarge på sommeren. En av hovedingrediensene er hyaluronsyre, som holder opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, for å hydrere, og Aloe Vera for å berolige og fukte huden.

En tropisk duft skaper en sommerferiefølelse året rundt, med noter av fersken, honningblomst, jasmin og rav. Veldig lite "selvbruningslukt" når den er smurt på huden og virker. Selve flasken / pumpen er laget av 30 % resirkulert plast og er resirkulerbar.

BRUK:
1. Eksfolier, voks eller barber 24-48 timer før påføring.
2. Bruk alene, eller for en proff finish påfør body lotion på hender, knær, ankler, etc.
3. Påfør forsiktig på en Sienna X Luxury Mitt og glatt jevnt over huden.
4. Bruk løstsittende klær og la det utvikle seg i 8 timer før du dusjer, tørk.
5. Fukt daglig for lengre varige resultater -og denne varer!

399,-

solbrune ben
sienna logo
pumpekrem
spray boks med selvbruning
pumpe med selvbruningsskum