Vakre øyne

Øyekrem

Øyekremer er utviklet for å beskytte huden og forebygge aldringstegn

Huden rundt øynene er tynnere og mer sart og trenger egen pleie❤️

 


Legg produktet på benet under og over øyet. Du trenger ikke legge helt inn til øyet da denne huden likevel trekker til seg det produktet den trenger.

Ikke gni kremen på lokket, men klapp kremen på med ringfingeren. Denne fingeren har nemlig lettest trykk og er mest skånsom mot den sarte huden.

 

High Perfection Eye Cream Forsyner øyepartiet med fukt og beskytter mot tap av elastitet. Kremen gir en aktiv beskyttelse av de fine blodkar (kapillærene) rundt øyepartiet ved hjelp av de aktive egenskapene fra koffein. Reduserer mørke linjer og poser rundt øynene. 

Sensiderm Eye Balm Reduserer effektivt betennelser, eksem, irritasjon og rødhet rundt øynene, samtidig som den styrker konturer og reduserer aldringstegn.TIPS: Benyttes også som leppepleie.


Hydra Maximun Eye Fluid Fuktighetsdepoter i huden fylles, evnen til å holde på fuktighet blir bedre, linjer reduseres og hudbarrieren styrkes med langvarig virkning. Hydra Maximum gir god fuktbalanse som er avgjørende for spenst, volum, styrke og glød.Lett gele-krem konsistens.

Time Control Eye Cream Øyeområdet blir sterkere og restrukturert. Kremen inneholder Hyaleronacid som gir en plumpingeffekt og kan fungere som en filler rundt øyepartiet og peptid Matrixyl 3000 som er som et stryyykjern på linjene.Denne er den mest oppstrammende øyekremen!Huden blir glattere, friskere og synlige rynker og linjer blir redusert.

 

dame med agurk på øyne